Voorkom faillissement of maak doorstart

Als de zaken niet meer zo goed gaan, dan kan er een faillissement dreigen. Dit proberen we natuurlijk ten alle tijden te voorkomen, maar soms ontkom je er niet aan. Zit je in de situatie dat je denkt het niet meer tegen te kunnen houden, dan levert dit vaak ook nog eens een hoop stress op. Ook de onzekerheid die hiermee gepaard is, wordt als zeer onprettig ervaren. Door hulp te zoeken, kan je kijken of een eventueel faillissement voorkomen kan worden. Op de website van Blended.law kan je meer informatie vinden omtrent bijvoorbeeld een doorstart.

Gratis advies van een goede advocaat

Is de situatie niet meer te houden, dan kan je op de site https://blended.law/v/de-doorstarters/ terecht voor meer informatie. Een professionele advocaat geeft je gratis advies over bijvoorbeeld een doorstart. Een doorstart is soms een goede uitkomst als het bedrijf financieel niet meer te redden is, maar er nog wel potentie inzit. Met een doorstart kan je verder met je eigen onderneming en heb je ook weer de volledige controle over de opgebouwde klanten.

Maak kennis en voorkom fouten

Ben je zelf niet heel bekend met wat te doen tijdens een dreigend faillissement, dan is het zeker aan te raden om eens contact op te nemen via de website https://blended.law/v/de-doorstarters/ . Zo worden onnodige fouten voorkomen en de kosten kunnen ook nog eens worden gedrukt, soms ben je zelf niet in staat alles te volgen. Professionals zullen je van de nodige informatie voorzien om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan met je eigen opgebouwde bedrijf. Vaak zijn er wel voorwaarden verbonden als er besloten wordt om een doorstart te maken. Deze voorwaarden worden met regelmaat opgelegd door de curator.

Diverse voordelen bij een doorstart

Er zijn enkele voordelen op te noemen bij een doorstart. De persoon die het bedrijf opkoopt hoeft bijvoorbeeld niet alle werknemers aan te houden. Ook kunnen de activiteiten in afgeslankte vorm verder gaan. Gemaakte afspraken en arbeidsovereenkomsten hoeven niet altijd aangehouden worden. Zo kunnen de kosten worden gedrukt en kan het bedrijf zijn voortbestaan garanderen. Uiteraard wel allemaal in afgeslankte vorm. Daarnaast is er ook een voordeel te vinden voor andere bedrijven waarmee zaken wordt gedaan.

Binnen 24 uur overleg

Bij een dreigend faillissement komt er vaak een hoop op je af. Niemand zit er op te wachten om het een slepend proces te laten zijn. Daarom kan je bij https://blended.law/v/de-doorstarters/ al binnen 24 uur terecht voor een (online) afspraak en ben je zelf niet meer afhankelijk van anderen. De professionals staan voor je klaar om je het eerste zetje in de goede richting te geven. Als er uiteindelijk verder advies gewenst is, dan kan je uiteraard ook nog een vervolgafspraak inplannen. Vraag naar de mogelijkheden en eventuele kosten. Zo heb je direct alles op een rijtje en weet je wat je te wachten staat bij een vervolg.