In deze cryptomunten moet je in 2021 investeren

Cryptovaluta zijn de laatste maanden populairder dan ooit. Steeds meer mensen denken erover om te gaan investeren in cryptomunten. Logisch, want 2021 is tot nu toe een lucratief jaar. Wil jij ook beginnen met investeren in cryptovaluta? Dan is het goed om te weten wat dit jaar de beste cryptomunten zijn om te kopen. In dit artikel sommen we er een aantal voor je op.

Bitcoin

Het verrast je vast niet dat we beginnen met Bitcoin. Voor beginnende beleggers is dit een verstandige en veilige keuze. Doordat het al zo lang de grootste speler op de cryptomarkt is, kun je ervan op aan dat je investeert in een betrouwbare munt. En extra mooi: 2021 is een extra goed jaar voor Bitcoin dankzij de block halving van vorig jaar.

Ethereum

Rekenen we Bitcoin niet mee, dan is Ethereum de grootste cryptovaluta die er is. En in tegenstelling tot die van de Bitcoin zit Ethereum koers de laatste tijd echt in de lift. Dit komt mede door een update van het netwerk waar Ethereum op draait. Deze staat gepland voor dit jaar en zal de munt veiliger en sneller maken. Wil je profiteren van de koersstijgingen die deze update zal opleveren, dan moet je er snel bij zijn.

Ripple

Ook Ripple is in 2021 een goede keuze om in te gaan investeren. Voor een cryptovaluta is Ripple uitermate transparant en betrouwbaar. Het is niet voor niets dat veel grote partijen, zoals financiële instellingen, besluiten om met Ripple in zee te gaan. En iedere keer dat dit gebeurt krijgt de Ripple koers weer een boost.

Litecoin

Wil je graag voor een munt kiezen die echt in opkomst is, dan is Litecoin een prima keuze. De afgelopen twee jaar hoorde Litecoin namelijk bij de best presterende cryptomunten ter wereld. Dit komt mede door de hoge snelheid en zeer hoge blokbeloningen die het biedt.

Dogecoin

Als je de laatste weken het nieuws een beetje hebt gevolgd, dan heb je vast van Dogecoin gehoord. Deze ‘pretmunt’ weet miljoenen vooral jonge mensen enthousiast te maken voor speculeren en beleggen. Mede dankzij de invloed van Elon Musk steeg de koers van Dogecoin deze week naar recordhoogtes. Wil je snel geld verdienen, dan is investeren in Dogecoin het proberen waard. Maar het is niet de verwachting dit ook een verstandige investering is voor de lange termijn.