Alternatief investeren

Ben jij nog op zoek naar een goede investering? Dan zou je zomaar dit jaar een toetreden kunnen maken in de Nederlandse occasionmarkt. Er zijn een hoop specifieke modellen die de afgelopen jaren enorm in waarde zijn gestegen. Neem bijvoorbeeld de MINI Coopers Classic. Deze waren voorheen slechts enkele duizenden euro’s waard. Deze zijn nu gestegen tot rond de €8.000,- en €10.000,-! Ga snel op zoek naar occasions in Rucphen en sla je slag.

Pokemon kaarten

Deze investeringen zijn tijdens de COVID-19 crisis echt ontploft. Waan je snel een weg door je rommelige zolder en ga op zoek naar de doos met waardevolle Pokemon kaarten. Deze zijn namelijk nu echt een fortuin waard. Naast Pokemon kaarten zijn er nog meer collectibles in waarde gestegen. Denk maar aan originele games die nog in de verpakking zitten, beeldjes, bordspellen en nog veel meer.

Huisvesting

Huisvesting is over het algemeen een zeer populaire vorm van investeren. Maar wist jij dat je ook een camping of stuk grond kunt verhuren? Je kunt bijvoorbeeld een stuk grond verhuren aan mensen die hier dan tiny houses op bouwen. Zo krijg je maandelijks huurinkomsten die je investering terugbetalen. Wanneer je een camping koopt werkt het op dezelfde manier. Bewoners van de camping betalen maandelijks of per week stageld en andere kosten. Dit betaald de aankoop van de camping weer op lange termijn af.

De toekomst van de auto’s

Wie wilt investeren moet denken aan de toekomst. Er komen steeds meer zuinige auto’s en modellen. Dit betekend dat auto’s met motoren zoals een V8, V10 en V12 zullen gaan verdwijnen. Ga op zoek naar oldtimers met deze motoren en kijk of het populaire modellen zijn. Het is mogelijk dat je wel iets van opknapwerk zult moeten verrichten maar dat zal het zeker waard zijn! Wij raden je zeker aan om de autotrends van 2022 bij te houden en deze in je achterhoofd te houden wanneer je gaat zoeken naar populaire modellen.