Onderweg naar de beste muziek luisteren

De lancering van de Apple Airpods in 2017 heeft voor een revolutie gezorgd in het onderweg luisteren naar je favoriete muziek. De geluidskwaliteit van de Airpods is geweldig, maar het meest vernieuwende aan de Airpods is, dat de oortjes draadloos zijn en oplaadbaar. Dat betekent dat je niet meer wordt gehinderd door lastige draadjes en dat je de maximale bewegingsvrijheid hebt. Met volgeladen batterijen kun je de Airpods urenlang gebruiken. De prijs van de Airpods is best hoog. Logisch dus, dat veel geïnteresseerden op zoek zijn naar een mooie Apple Airpods aanbieding.

Geduld tot eind november

Als je het geduld hebt om te wachten tot het einde van het jaar is er een grote kans dat je tijdens de Apple Black Friday Deals heel goedkoop Airpods kunt aanschaffen. Black Friday wordt gehouden in het laatste weekeinde van november, maar de acties zijn al eerder te bekijken. Daarvoor moet je naar de speciale pagina van het Platform Mac Aanbiedingen gaan. Vanaf 18 november zijn daar alle acties in het kader van Black Friday te vinden. Raak niet in paniek als je de Airpods op 18 november nog niet in een aanbieding ziet staan. De pagina wordt tot aan Black Friday dagelijks geactualiseerd.

Black Friday

Black Friday komt uit Amerika en het markeert de dag waarop de officiële start is van het doen van de inkopen voor de feestdagen. Op die dag gaan Amerikanen massaal naar de winkels. Winkeliers geven dan absurd hoge kortingen, tot soms wel 90 procent. Dat verklaart waarom op televisie af en toe de beelden te zien zijn van over elkaar heen buitelende mensen, die graaien tussen de duurste producten. Zo extreem is Black Friday in Europa niet. Hier duurt het festijn wat langer dan in de Verenigde Staten. De kortingen zijn hier niet zo hoog, maar nog altijd zeer de moeite waard.