Onbekende banen die uitdagend zijn en goed verdienen

In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende nog onbekende banen in Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen geboren is als vakkenvuller of postbezorger. Daarom hebben wij voor jou de leukste bijbanen op een rijtje gezet, zit er iets leuks voor jou tussen? Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als stemacteur, netflix vertaler, achtbaantester of ga jij aan de slag als objectbeveiliger bij SERIS?

Boomverzorger

Heb jij groene vingers en hou je van de natuur? Dan is een functie binnen de boomverzorging misschien iets voor jou! Mocht je zelf in bomen willen klimmen en onderhoud aan bomen plegen? Dan heb je wel een opleiding nodig. Je hebt een ETW (European Tree Worker-diploma) nodig. Geen opleiding maar wel binnen de boomverzorging werken? Je kunt vaak als grondman of assistent aan de slag. Jouw taak is dan voornamelijk het assisteren van de boomverzorger en het opruimen van de werkomgeving. Boomverzorgers verdienen gemiddeld tussen de €2.400,- en €2.600,- per maand.

Netflix Vertaler

Wil jij aan de slag voor Netflix? Je kunt gaan werken als vertaler. Het traject om binnen te komen is best wel zwaar. Je moet namelijk enkele vertalingen op tijd opleveren van een bepaalde kwaliteit, daarnaast moet je ook een hoop taaltesten doorstaan en enkele totale vertalingen opleveren. Mocht je deze procedure doorstaan? Dan staat een prachtig loon op je te wachten. Je verdiensten zijn namelijk tot €10,50 per vertaalde minuut!

Plaats Delict Schoonmaker

Heb jij niks met Netflix of natuur maar beschik je wel over een sterke maag? Kies dan voor het schoonmaken van crime scenes! Wanneer de politie en recherche klaar zijn met het onderzoek moeten deze ruimtes worden schoongemaakt. Ben gewaarschuwd, deze plaatsen liggen vaak vol met chemicaliën, bloed of menselijke uitwerpselen. De verdiensten zijn overigens wel goed, je verdient gemiddeld zo’n €51.000,- per jaar.

Zijn bovenstaande banen niets voor jou? Er zijn nog genoeg openstaande vacatures in Nederland. Vind je solliciteren nog lastig? Dan hebben we een artikel gevonden waarin duidelijk wordt hoe je in Nederland aan een baan komt. Wij willen je alvast veel succes wensen met je nieuwe baan!