Boekhoud software

online boekhoudingWanneer je werkzaam bent als boekhouder of een opleiding boekhouden hebt gevolgd zal je waarschijnlijk wel eens met Microsoft Office Excel hebben gewerkt. Een aantal jaar geleden werkte bijna iedereen nog in Excel, tegenwoordig is er steeds meer handige software op de markt waarmee men de Boekhouding erg gemakkelijk kan bijhouden. Zeker voor mensen met een eenmanszaak of een MKB bedrijf zijn online boekhoud pakketten erg gemakkelijk. Er zijn verschillende websites en bedrijven waar men heel gemakkelijk de boekhouding online kan bijhouden zoals: Acumulus, Ficsbook, e-Boekhouden.nl, Yuki en Exact Online.
Voor veel ondernemers is de boekhouding vaak een blok aan het been, met deze vormen van online boekhouden wordt het een stuk gemakkelijker. Men hoeft geen IT Cursus te hebben gevolgd om met deze software om te kunnen gaan, maar enige voorkennis op het gebied van computers is altijd gemakkelijk. De meeste van deze websites bieden een proefabonnement aan, zodat men tussen de 14 en 30 dagen kan uitproberen. Bevalt het pakket je niet, dan kun je eventueel nog andere software uitproberen.
Als je je software liever niet online maar offline bij houdt kan men ook verschillende software kopen om uw inkomsten en uitgaven keurig te registreren.