De leukste steden voor gezinnen

Het is niet altijd makkelijk om te kiezen waar je naartoe wil verhuizen, en zeker niet als je van plan bent om te verhuizen met je gezin. Er zijn namelijk meerdere factoren waarmee je rekening moet houden wanneer je verhuist met je gezin, waarmee je niet per se rekening dient te houden als je alleen verhuist of als koppel verhuist zonder kinderen.

Een verhuis kan best stressvol zijn, maar je kan uiteraard steeds beroep doen op een verhuisbedrijf in Roosendaal om je te helpen met de verhuis. Zo zal de verhuis wat draaglijker worden en hoef je niet alles alleen en zelf te doen. Een Verhuisbedrijf in Breda kan je hierbij helpen, daarbovenop garanderen ze uitstekende service en de laagste prijs en kun je kiezen voor een woningontruiming.

Haarlem

Haarlem is de beste stad om naar te verhuizen wanneer je een gezin hebt met kinderen. Haarlem staat namelijk bekend als de plek bij uitstek waar inwoners van Amsterdam naar toe verhuizen wanneer ze aan gezinsuitbreiding doen en dus kinderen krijgen. Haarlem ligt vlakbij de hoofdstad en bij het strand. Ook scoren de basisscholen en de kinderdagverblijven heel erg hoog, alsook de kinderdichtheid en het aantal sportverenigingen en speeltuinen voor de kinderen per vierkante kilometer scoort hoog.

Leiden

Leiden is bekend als studentenstad bij uitstek, maar het is ook een perfecte optie om naartoe te verhuizen als ouders met kinderen. Ook Leiden scoort hoog aangezien er heel veel basisscholen zijn, maar ook veel middelbare scholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen.

Delft

Ook kan je kiezen om te verhuizen naar Delft met je kinderen. Ook hier scoren ze hoog qua basisscholen, middelbare scholen, speeltuinen en sportverenigingen. Uiteraard is het wel belangrijk om niet te vergeten dat er heel veel studenten in Delft wonen. Dit zijn misschien niet de allerbeste buren wanneer je je kinderen vroeg in bed wil stoppen. Indien je hier geen bezwaar tegen hebt, is Delft dus ook een hele fijne optie!

Hoorn

Hoorn is een stad die aan het Markermeer ligt, en scoort eveneens hoog door de diversiteit aan basisscholen en hoeveel er zijn, maar ook weer het aantal kinderdagverblijven en sportverenigingen.

De belangrijkste factoren om dus als ouders te overwegen zijn sowieso de scholen en de kinderdagverblijven.