Eenvoudig een boekhouder vinden

Er zijn een groot aantal boekhouders actief in Nederland. Als startende onderneming is het moeilijk te bepalen wie een geschikte boekhouder voor uw bedrijf zou zijn. Het platform 4boekhouders.nl ondersteunt onderneming bij het vinden van een geschikte boekhouder.
Een belangrijke reden voor veel kleine ondernemingen om de boekhouding uit te besteden is de zekerheid dat alle belastingvoordelen die de overheid biedt, volledig benut worden. Als zelfstandige en/of kleine MKB’er zijn er diverse voordeelregelingen die benut kunnen worden. Echter, wordt de boekhouding niet uitbesteed, dan bent u uiteraard zelf geheel verantwoordelijk voor het benutten van die voordeelregelingen. De Belastingdienst zal u namelijk geen positieve correctie sturen, omdat u vergeten bent dat u aanspraak maakt op een voordeelregeling.
Door de voordeelregelingen te benutten, verdient in principe iedere boekhouder zichzelf al terug voor uw onderneming. Dat betekent niet dat iedere boekhouder dezelfde kwaliteit biedt. Om die zoektocht naar een geschikte boekhouder eenvoudiger te maken, is het platform 4boekhouders opgericht, waarmee startende ondernemingen eenvoudig boekhouders vergelijken op basis van prijs, ervaring en locatie.
Als onderneming of zelfstandige beschrijft u eenmalig uw organisatie en uw wensen. Vervolgens sturen vier boekhouders in uw gebied u een gratis offerte toe die aansluit bij uw wensen. Op basis van deze offertes kunt u snel een kennismakingsgesprek plannen met de boekhouder die het beste bij uw onderneming past.