Documenten naar de Cloud

documenten naar de cloudComputable is een van de meest gelezen informatiebronnen op het gebied van ICT. Zij vroegen experts welke trends zij de afgelopen periode zien op het gebied van bedrijfssoftware. Een goede vraag want het is natuurlijk belangrijk om ter weten wat er volgend jaar staat te gebeuren in de wereld van de ICT. Wat blijkt: de Cloud-services zullen algemeen geaccepteerd worden! Mobiliteit staat vooraan!
Het flexibeler indelen van bedrijfssoftware ter ondersteuning van de administratie en beleidsvoering is erg duidelijk een trend (geworden). Daardoor worden services als Clouds erg belangrijk, dit zorgt voor mobiliteit binnen een bedrijf en de werknemers. Steeds meer bedrijven zoeken een manier om dergelijke software te integreren en de bedrijfsvoering structureel en overzichtelijk te maken. Managementinformatie wordt hierbij belangrijk, altijd en overal bij de interne gegevens kunnen wordt een must. Een organisatie zal bijna niet meer kunnen door een integraal beleid en een gecombineerde service binnen één toegankelijk platform.
Dit platform is niet meer perse toepasbaar op één bedrijf maar de integratie tussen een cloud en locatie dienen geoptimaliseerd te zijn en iedereen binnen een bedrijf te faciliteren.  Hierdoor kan een grote kostenbesparing gerealiseerd worden, een niet te vergeten voordeel.